כמה אנו ממצמצים? מהי גאודה? ואיך תירס הופך לפופקורן? טריוויה מדעית

 

 

רוצים עוד חידונים?
היכנסו לרשימת החידונים המלאה

10 תגובות

  • איתי

    אטיולציה

    הצמח לא עובר אטיולציה..... זה נשמע כביכול כתהליך חיצוני....
    הצמח מראה סימני אטיולציה כתגובה למחסור באור ולכן לא מייצר כלורופיל

  • מוח

    אין על החידון השבועי! עונג

    אין על החידון השבועי! עונג אינטליגנטי צרוף, תודה

  • ג'ירפה ואריה

    חוסר דיוק בשאלה 7

    גם לשיטתכם, להתקררות העמילן בגרעין אין שום קשר לתגובת הפיצוץ שעליה שאלתם, אלא להווצרות המרקם הייחודי לפופקורן - דבר שלא שאלתם עליו.
    מלבד זאת, אנחנו נהנים מהפינה השבועית ומודים לכם על קיומה!

  • מומחה מצוות מכון דוידסוןאיתי נבו

    תודה!

    אכן. תודה רבה! 

  • ניר

    תענוג צרוף

    תודה

  • מומחה מצוות מכון דוידסוןאיתי נבו

    תודה!

    תודה רבה!

  • פינקי

    על בפהים רק 2היה מאוד קשה.

    על בפהים רק 2היה מאוד קשה. תודה רבה על האתגר

  • מומחה מצוות מכון דוידסוןאיתי נבו

    תודה!

    תודה על התגובה! 

  • גיורא

    קשה לאללה!

    תודה על האתגר, וגם למדתי לא מעט.

  • מומחה מצוות מכון דוידסוןאיתי נבו

    תודה!

    תודה על התגובה. שמחים שלמדת ומקווים שגם נהנית, למרות (או בגלל) הקושי