פוסט-דוקטורנטית במחלקה לכימיה ביולוגית במכון ויצמן. המחקר שלי מתמקד בחלבון מרכזי במערכת החיסון ואני חוקרת את הקשר בין המבנה שלו והתפקוד שלו. ליתר דיוק, איך דברים במבנה התלת מימדי של החלבון משפיעים על היכולת שלו לפעול בתנאים שונים. עיקר העבודה שלי הוא בשיטות של ביולוגיה מולקולרית וביוכימיה. גם את התואר השני עשיתי במחלקה לכימיה ביולוגית במכון ויצמן, ואת התואר הראשון במדעי המעבדה הרפואית סיימתי (ב-2010) במכללת הדסה בירושלים.
במהלך הדוקטורט אני גם תפקדתי כיו"ר מועצת הסטודנטים במכון במשך שלוש שנים. אני שוקולטיירית חובבת ושוקוהוליקית מקצועית, וחוץ מזה אוהבת גם לאפות ולבשל. אוהבת מאוד לטייל בארץ ובחו"ל, וניתן למצוא אותי בבריכה של המכון כל שבוע.
- 48כתבות
- 319תגובות
-
שאל את המומחה
המוציא מצה מן הארץ
כשבני ישראל יצאו ממצרים הלחם לא הספיק "להחמיץ". מה ההבדל המדעי בין לחם למצה?
27 במרץ, 2021 זמן קריאה משוער 3 -
שאל את המומחה
למה יש אנשים שרגישים לחלב?
רובנו מפסיקים בגיל צעיר להפיק את החלבון שמפרק את סוכר החלב. התוצאה: כאבי בטן, גזים ושלשולים. זאת לא אלרגיה
30 באפריל, 2018 זמן קריאה משוער 4 -
יש מקום לספק
חלב עיזים: תרופה או אמונה טפלה?
האמונה: חלב עיזים מרפא אפטות בשפתיים. הוכחות: אין. האזהרה: אם שותים חלב עיזים, רק מפוסטר
7 במרץ, 2018 זמן קריאה משוער 3 -
שאל את המומחה
האם מסוכן לשחות במים קרים?
כששוחים בסביבה לא מבוקרת, חשוב להיות מודעים לתגובות של גופנו לטמפרטורות קרות או חמות מדי
5 בפברואר, 2018 זמן קריאה משוער 3 -
שאל את המומחה
מדוע עולה לנו החום כשאנחנו חולים?
עונת מחלות החורף כבר כאן, וזו סיבה טובה לברר מהו המנגנון שגורם לחום הגוף שלנו להשתנות בתגובה לזיהום
21 בדצמבר, 2017 זמן קריאה משוער 4 -
שאל את המומחה
האם אפשר להתייבש משתיית בירה?
שתיית משקאות אלכוהוליים גורמת לגוף לייצר יותר שתן. האם איבוד הנוזלים הזה מסוכן לנו?
11 בנובמבר, 2017 זמן קריאה משוער 5 -
יש מקום לספק
B17: הלא-ויטמין שלא מגן מסרטן
זה התחיל בשרלטן שהמציא "ויטמין" וייחס לו תכונות רפואיות – והסתיים בהרעלת ציאניד מהחומר ה"טבעי" המסוכן
18 באוקטובר, 2017 זמן קריאה משוער 5 -
שאל את המומחה
למה אוכלים קינוח בסוף הארוחה?
לאהבת הטעם המתוק יש סיבות אבולוציוניות, אבל למה אוכלים קינוח דווקא בסוף ארוחה?
20 בספטמבר, 2017 זמן קריאה משוער 5